Vluchten
Spotgoedkoop naar Kos in de zomervakantie
vanaf € 166 p.p.
Delen
Aqua, Azure, Beach

8-daagse zomervakantie naar het Griekse Kos slechts €166! Retourvluchten vanaf Amsterdam & verblijf

Ahoy Piraat!

Wil je goedkope vliegtickets? Dan krijg je goedkope vliegtickets! Natuurlijk ontzettend voordelig, zoals je van ons gewend bent!

Vanaf Amsterdam vlieg je nu voor maar €71 retour naar het Griekse eiland Kos. Dat is toch perfect voor een zonnige vakantie! Waarom zou je ook teveel betalen? Een prima studio heb je al voor €94,50 per persoon voor 7 nachten. Kortom, een 8-daagse vakantie voor €165,50 in de zomervakantie!

Voor veel bestemmingen is op dit moment een PCR-test nodig om het land binnen te komen. De GGD testen zijn helaas niet geldig, gezien je een officieel document nodig hebt. De testen zijn helaas niet gratis, maar worden steeds goedkoper. Hier kan je alle informatie vinden en een coronatest afspraak maken.

Highlights

  • 📚 Je boekt vliegtickets en accommodatie apart
  • 📆 Te boeken voor juli & augustus
  • 🇬🇷 Goedkoop naar het schitterende Kos
  • ✈️ Goedkoopste vliegtickets vanaf Amsterdam met easyJet

Details

Voorbeelddata: Amsterdam - Kos | 15 t/m 22 juli

Partner Link kayak_nl_flights_wl

Meer data vanaf Amsterdam:

Voorbeeldverblijf: Vasilis Studios 2 - Prijs voor een studio voor twee personen

Partner Link bookingcom_nl_accommodations_affiliate

Prijsberekening:

Vluchtprijs: €71
Totaalprijs verblijf: €189 (€94,50 per persoon)
Totaalprijs: €165,50 per persoon

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Kos kan vanaf het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam, maar ook vanaf Brussel, Eindhoven of Keulen kan je voordelig naar Kos vliegen. In het voorbeeld ga je van 15 t/m 22 juli, maar ook in de zomer kan voordelig. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. Er worden een aantal voorbeelddata gegeven. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Hôtel Mitsis Blue Domes Resort & Spa 5*, Voyage Privé, Kos
  • Beach, Coast, Dodecanese
  • Kastri Island, Kos, Kos Island

Tags

Zomer