VakantiePiraten
Profile
Animal, Australia, Cape Le Grand
Deze deal is verlopen.
Vluchten

🚨 SUPER CHEAP NAAR AUSTRALIË 🚨

Retourtje Berlijn - Coolangatta aan de Gold Coast voor maar €388!!!

vanaf € 388 p.p.

Gepubliceerd door
Tigo·16-2-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraten!

Stop wat je aan het doen bent en check deze geweldige aanbieding! Je boekt nu namelijk een retourtje van Berlijn naar Australië voor maar €388 per persoon.

En ook met de trein naar Berlijn is helemaal niet duur! Kortom, dit is jouw kans om ultra goedkoop naar de Gold Coast in the land down under te vliegen!

Highlights

  • ⏰ Tijdelijke aanbieding
  • ✈️ Retourtje Berlijn - Coolangatta
  • 🛫 Vlieg met Scoot

Details

Voorbeeldvluchten: 3 t/m 26 mei

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het wel zo handig om zelf je verblijf uit te zoeken. In onze hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Meer informatie

Reisadvies voor Australië:

  • Kleurcode = groen

  • Op dit moment is dit het wat er wordt gezegd over de opening van de grenzen van Australië van de overheid: "Vanaf 21 februari 2022 opent Australië zijn buitengrens voor volledig (dubbel) gevaccineerde reizigers en is het weer mogelijk om als toerist naar de meeste deelstaten van Australië te reizen."

Impressie

Tags

UniekWinterzonStrandvakantieError fare