Vluchten
Tromsø: de hoofdstad van het noorderlicht!
vanaf € 195 p.p.
Delen
Aurora, Europe, Nature

Tromsø: de hoofdstad van het noorderlicht! Retourvluchten vanaf Amsterdam voor €195 met Norwegian

Ahoy Piraat!

Tromsø is de hoofdstad van het noorderlicht. Hier vind je niet alleen leuke excursies om het noorderlicht te spotten, maar ook vele musea, leuke straatjes vol met leuke houten huisjes en vooral vriendelijke mensen. Het is één van de grootste steden die zo noordelijk liggen en die enige die ook nog eens zo goedkoop is te bereiken.

Je vindt hier ook nog eens de noordelijkste brouwerij ter wereld (ook de noordelijkste Burger King). Voor deze vluchten betaal je slechts €195 in september!

Tip: om het noorderlicht te kunnen spotten zijn er op het eiland enkele aanraders. Zo is het meertje Prestvannet één van de best mogelijke plekken om het noorderlicht te kunnen spotten op het eiland. Ook zit je Telegrafbukta goed en hier heb je ook nog eens een schitterend uitzicht op de fjorden.

Highlights

  • ✈️ Retourvluchten in september
  • 🇳🇴 Bezoek Tromsø
  • ✈️ Vlieg met Norwegian vanaf Amsterdam
  • ✨ Spot het noorderlicht!

Details

Voorbeeldvluchten: Amsterdam - Tromsø | 12 t/m 16 september

Partner Link kayak_nl_flights_wl

Meer data:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tromsø hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Amsterdam. In ons voorbeeld vlieg je van 12 t/m 16 september 2021 aangezien je dan de meeste kans hebt op het noorderlicht! Ook is het mogelijk om in de zomervakantie goedkoop te vliegen naar Tromsø, echter is het dan vrijwel de gehele dag licht waardoor je weinig kans hebt op het noorderlicht. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door onder andere SAS en Norwegian. Voor een meerprijs boek je ook voordelig met KLM. Je boekt vlucht en verblijf apart. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht dit niet jouw perfecte accommodatie zijn, kijk dan in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Impressie

  • Animal, Antelope, Antler
  • Het noorderlicht bij een bevroren meer in Tromsø
  • Aqua, Blue, Body of water
  • Aurora, Europe, Nature