Architecture, Building, City
Vluchten

Verblijf in het Sheraton Tribeca New York Hotel

WOW! Verblijf in het 4*-Sheraton Tribeca New York Hotel in hartje Manhattan voor €55 per persoon!

vanaf € 55 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·16-6-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Het Sheraton Tribeca is een geweldige uitvalsbasis voor jouw stedentripje naar New York. Je hebt hier een overnachting met een heerlijk uitzicht en een geweldig dakterras waarvan je mag profiteren. Je hebt hier een fitnessruimte waar je de vakantiekilo's in bedwang kunt houden.

Het metrostation Canal Street ligt direct om de hoek en je verblijft ook in hartje Manhattan. Dat allemaal voor slechts €55 per persoon per nacht via Booking.com!

Highlights

  • 📚 Je boekt vluchten & verblijf apart
  • ✈️ Vluchten vanaf Berlijn met KLM, Delta of Air France
  • ✈️ Vliegen naar bruisend New York
  • 🏩 Je verblijft in het 4*-Sheraton Tribeca New York Hotel (7,9/10)
  • 📆 Voor de periode september t/m maart 2023

Reisperiode

september 2022 - maart 2023

Details

Sheraton Tribeca New York Hotel (7,9/10). Je hebt dan een standaard kamer met Kingsize Bed

Mogelijke Reisdata

Je kan het hele jaar door voordelig naar New York vliegen, maar vluchten zijn nu extra goedkoop in de maanden van september t/m maart. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Amsterdam, deze vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Delta, KLM en Air France. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

Tags

Actieve vakantieStedentripSeptemberOktoberNovember