VakantiePiraten
Profile
Bali, Indonesia, Nusa Penida
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Vluchten naar Bali in de aanbieding

Spotgoedkope vluchten naar Bali in de aanbieding! Retourtje vanaf Amsterdam slechts €557

vanaf € 557 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·5-9-2023
Opslaan
Delen
JanFebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDec

Ahoy Piraat!

Bali wordt steeds goedkoper om naartoe te vliegen. Wist je dat je al een retourtje hebt naar dit prachtige eiland voor slechts €557? Wij ook niet!

Toch kan het, je vliegt vanaf Amsterdam via Zurich naar Singapore en dan door naar Bali met respectabele vliegtijden. Je vliegt grotendeels met SWISS, een erg fijne vliegmaatschappij. Een ander deel is met JetAir en Singapore Airlines.

Highlights

Premium vliegmaatschappij
Je vliegt met SWISS of Qatar
Vluchten inbegrepen
Betrouwbare reisaanbieder

Details

Voorbeelddatum: Amsterdam - Denpasar: 27 november t/m 24 december

Meer data:

Mogelijke Reisdata

Vluchten naar Bali zijn nu extra voordelig te boeken voor november t/m maart, maar zijn ook nog heel betaalbaar in de maanden erna. Je vertrekt vanaf Amsterdam en de vluchten worden uitgevoerd door o.a. Lufthansa, maar ook Qatar Airways is mogelijk. Om deze reis zo goedkoop mogelijk te maken boek je vlucht en verblijf apart. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags

StrandvakantieZuidoost-Azië