Vluchten
Vluchten naar Rhodos in de zomervakantie
vanaf € 92 p.p.
Delen
Azure, Bay, Beach

Grieks genieten op het prachtige Rhodos in de zomervakantie! Retourvluchten slechts €92 vanaf Amsterdam

Ahoy Piraat!

Wil je goedkope vliegtickets? Dan krijg je goedkope vliegtickets! Natuurlijk ontzettend voordelig, zoals je van ons gewend bent!

Vanaf Amsterdam vlieg je nu voor €92 retour in de zomervakantie naar het prachtige Griekse eiland Rhodos. Je vliegt dan met easyJet, maar voor een spotprijsje kan je dan overheerlijk eten. Bovendien kan je dan ook nog de vluchten gratis omboeken.

Rhodos is een schitterend eiland in het zuidoosten van Griekenland. Hier vind je alles wat je bij een Grieks eiland verwacht, van sfeervolle idyllische dorpjes tot stranden waar je helemaal zen wordt. Met deze spotgoedkope vluchten krijg je geen spijt!

Voor veel bestemmingen is op dit moment een PCR-test nodig om het land binnen te komen. De GGD testen zijn helaas niet geldig, gezien je een officieel document nodig hebt. De testen zijn helaas niet gratis, maar worden steeds goedkoper. Hier kan je alle alle informatie en een coronatest afspraak maken.

Highlights

  • 📚 Je boekt vliegtickets en accommodatie apart
  • 📆 Te boeken voor juni t/m september
  • ✈️ Vliegtickets vanaf Amsterdam met easyJet
  • ❣️ Gratis omboeken
  • 🇬🇷 Grieks genieten op het prachtige Rhodos
  • ✈️ Goedkoopste vliegtickets in augustus

Details

Voorbeelddata: Amsterdam - Rhodos | 16 t/m 23 augustus

Partner Link kayak_nl_flights_wl

Meer data:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Rhodos kan vanaf juni tot en met oktober. Vertrekken doe je vanaf Amsterdam. In het voorbeeld ga je in augustus. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door easyJet. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. Er worden een aantal voorbeelddata gegeven. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Rhodes, Rhodos, Greece
  • Altstadt, Rhodes, Rhodos
  • Azure, Bay, Beach
  • TUI KIDS CLUB Grecotel LUX ME Dama Dama, Rhodos, Greece

Tags

ZomerStrandvakantie