VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Iceland
Vluchten

Voordelige fly & drive IJsland ✈️🚗

Boek nu vluchten naar IJsland plus een huurauto voor een hele week voor maar €203 p.p.

vanaf € 203 p.p.

Je boekt vluchten, accommodatie & huurauto apartBoek voordelig je huurauto!
Gepubliceerd door
Tigo·9-2-2024
Opslaan
Delen
FebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJan

Ahoy Piraat!

Er zijn weer voordelige vluchten van Play vanaf Amsterdam naar IJsland! Dat betekent dat een vakantie in deze periode een hele aantrekkelijke optie wordt.

Je boekt nu vluchten vanaf €110 per persoon plus een huurauto voor de hele week voor maar €186 (dus €93 per persoon). Het totaalbedrag wordt dan €203 per persoon, dat is super voordelig voor IJslandse begrippen.

Je moet natuurlijk wel nog zelf je accommodaties boeken (prijzen gemiddeld tussen de €70 en €100 per nacht voor een basic accommodatie). Maar misschien wil je wel op verschillende plekken op het eiland verblijven, of een nachtje kamperen of juist een nachtje extra fancy. Daarom hebben wij in deze deal geen voorbeeldaccommodaties toegevoegd.

Bekijk hieronder alle details 👇

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Via Kayak & Skyscanner
Inclusief huurauto
Vluchten inbegrepen
Amsterdam - IJsland met Play
Directe vlucht

Details

Voorbeeldvluchten: 17 t/m 24 april 2024

Voorbeeld huurauto:

Prijsberekening:
Vluchtprijs: €110 per persoon
Prijs huurauto: €186 / 2 personen = €93 per persoon
Totaalprijs: €203 per persoon

Verder wil je misschien nog wel een leuke excursie boeken voor jouw tripje naar IJsland? Scroll dan iets verder door naar beneden om zelf de excursie opties te bekijken.

Ook alvast naar accommodaties kijken? Scroll dan nog iets verder naar beneden om te beginnen met het uitzoeken van een leuk verblijf.

Check alle aanbiedingen:

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Activiteiten op IJsland

-

Accommodaties

-

Impressie

Tags

EuropaAutovakantieActieve vakantieBucketlistNatuurOnder de 500 euro