VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Azure, Blue, Boat
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Voordelige fly & drive Kroatië ✈️🚗

Boek nu vluchten naar Kroatië plus een huurauto voor een hele week voor onder de €150 p.p.

Vanaf € 128 pp

Je boekt vluchten, accommodatie & huurauto apartBoek voordelig je huurauto!
Gepubliceerd door
Tigo·11-4-2024
Opslaan
Delen
MeiJunJulAugSepOktNovDecJanFebMaaApr

Ahoy Piraat!

Er zijn weer voordelige vluchten van Eindhoven naar Kroatië! En nog meer goed nieuws is dat huurauto's in Kroatië ook nog heel erg betaalbaar zijn.

Je boekt nu vluchten vanaf €84 per persoon plus een huurauto voor de hele week voor maar €88 (dus €44 per persoon op basis van 2 personen). Het totaalbedrag wordt dan €128 per persoon, dat is super voordelig!

Je moet natuurlijk wel nog zelf je accommodaties boeken. Maar misschien wil je wel op verschillende plekken in het land verblijven, of een nachtje kamperen of juist een nachtje extra fancy. Daarom hebben wij in deze deal geen voorbeeldaccommodaties toegevoegd.

Bekijk hieronder alle details 👇

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Via Kayak & Skyscanner
Inclusief huurauto
Vluchten inbegrepen
Eindhoven - Zadar met Ryanair
Directe vlucht

Details

Voorbeeldvluchten: Eindhoven - Zadar | 17 t/m 24 juni 2024

Voorbeeld huurauto:

Prijsberekening:
Vluchtprijs: €84 per persoon
Prijs huurauto: €88 / 2 personen = €44 per persoon
Totaalprijs: €128 per persoon

Verder wil je misschien nog wel een leuke excursie boeken voor jouw tripje naar Kroatië? Scroll dan iets verder door naar beneden om zelf de excursie opties te bekijken.

Ook alvast naar accommodaties kijken? Scroll dan nog iets verder naar beneden om te beginnen met het uitzoeken van een leuk verblijf.

Check alle aanbiedingen:

Piraten prijzen

We zijn dan wel piraten, maar we zijn ook een eerlijk stel. We controleren al onze deals wanneer we ze schrijven, zo zijn we er zeker van dat deze beschikbaar zijn. Helaas zijn de zeeën vaak onvoorspelbaar, wat betekent dat de prijzen van zulke goede deals snel kunnen veranderen. Vluchtprijzen fluctueren, hotelkamers raken uitverkocht, valuta jojoën. De vraag naar de beste deals betekent vooral dat de laagste prijzen van korte duur zijn. Heb je de beste prijs gemist? Maak je dan geen zorgen, want we houden een oogje in het zeil voor de volgende prijsknaller 🏴‍☠️

Activiteiten in Kroatië

-

Accommodaties

-

Impressie

Tags

EuropaAutovakantieActieve vakantieNatuurOnder de 500 euro
Een juridisch probleem melden