VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Cloud, Hawaii, Highland
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Voordelige last minute vluchten naar Hawaii 😎

Vlieg met British Airways van Amsterdam naar Honolulu voor €596 ✈️

Vanaf € 596 pp

Gepubliceerd door
Tigo·10-2-2023
Opslaan
Delen

Ahoy Piraten!

Wil jij last minute naar de zon? WE GOT YOU 😘 Met deze voordelige vluchten boek je al een retourtje Amsterdam - Honolulu voor €596.

Je hebt bij deze vluchten wel vrij lange overstappen op meerdere plekken in de VS, maar je moet er wat voor over hebben om in februari/maart voor dit bedrag naar deze tropische bestemming te vliegen!

Bekijk de details hieronder en boek jouw bucketlist vakantie naar Hawaii!

Highlights

Vluchten inbegrepen

Vertrek

  • Amsterdam

Bestemming

  • Honolulu

Details

Voorbeeld vluchten: Amsterdam - Honolulu (24 februari t/m 7 maart)

⚠️ Deze vluchten zijn exclusief ruimbagage

Let op: je hebt op de heenweg lange overstappen in Philadelphia en Dallas en op de terugweg een lange overstap in Los Angeles.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Check alle aanbiedingen:

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via 247Parking of via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Ga je met de auto naar Schiphol, dan is 247Parking de voordeligste optie. Indien je met de auto reist naar Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze, Düsseldorf, Brussel of Brussel Charleroi, dan kun je gebruik maken van Quick Parking om tijd én stress te besparen. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Activiteiten

-

Impressie

Tags

Actieve vakantieWinterzonNatuur
Een juridisch probleem melden