VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Calo des Moro, Coast, Land
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Vluchten

Zo goedkoop ging je nog nooit naar Mallorca

4 dagen naar het magische Mallorca slechts €97 inclusief vluchten en fijn verblijf (7,5/10)

vanaf € 97 p.p.

Je boekt je vlucht en verblijf apartBoek je verblijf!
Gepubliceerd door
Pasmaatje·22-1-2024
Opslaan
Delen
FebMaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJan

Ahoy Piraat!

Vanaf Brussel Charleroi en Eindhoven vlieg je nu voor een spotprijs naar het paradijselijke Mallorca. Je vliegt met Ryanair en hierdoor kan je voor een spotprijsje genieten van de heerlijke stranden, lekker eten en natuurlijk een glaasje sangria.

De vluchten met een verblijf voor maar €97 per persoon, dan heb je vluchten en vier dagen in een lekker verblijf. Vliegtijden zijn niet ideaal, maar je kunt voor een spotprijsje genieten van twee volle dagen op Mallorca. Je vliegt net iets voordeliger vanaf Brussel Charleroi, maar we geven genoeg voorbeeldvluchten om zowel vanaf Charleroi als vanaf Eindhoven te vliegen.

Je verblijft dan in Globales Apartamentos Verdemar, een fijn verblijf dat door voorgaande gasten werd beoordeeld met een 7,5/10. Je boekt vlucht en verblijf apart, maar hierdoor ben je extreem voordelig uit!

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via Skyscanner & Trivago
Goed beoordeeld hotel
Globales Apartamentos Verdemar krijgt een 7,5/10
Beschikbare data
Veel data beschikbaar

Details

Voorbeelddata: Brussel Charleroi - Palma de Mallorca | 18 t/m 21 februari

Verblijf:

Globales Apartementos Verdemar (7,5/10)

Prijsberekening:

Vluchtprijs: €32
Accommodatie: €129 / 2 persoon = €64,50
Totaalprijs: €96,50 per persoon

Meer data vanaf Brussel Charleroi:

Meer data vanaf Eindhoven Airport:

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Mallorca kan t/m oktober. Vertrekken doe je vanaf Eindhoven en Brussel Charleroi, maar ook vanaf Brussel Zaventem of Amsterdam kan je voordelig vliegen. In het voorbeeld ga je van 18 t/m 21 februari, maar ook in de zomer kan voordelig. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. Er worden een aantal voorbeelddata gegeven. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, kan je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens vinden.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe, maar als je voor je vakantie al een parkeerplaats boekt via Quick Parking, wordt het allemaal een stuk eenvoudiger. Je kan zelf kiezen uit shuttle parking of valet parking voor een stressvrij begin van je vakantie.

Impressie

Tags

StrandvakantieEuropaOnder de 100 euroOnder de 2000 euroOnder de 500 euroOnder de 1000 euroMiddellandse ZeeMini-breakWinterzon