Andere
Hier kom jij de zomer wel mee door!
voor € 12,50 Totaalprijs
Delen
Wijnkoeler

Wat fijn! Je kunt nu een wijnkoeler rugzak kopen voor 3 liter wijn!

Ahoy Piraat!

Natuurlijk houden we van een drankje op z'n tijd. Vaak doen we dat in combinatie met heerlijke accommodaties. Een goed glas wijn (of een fles), een fijn hotel en een goede prijs is alles wat je in het leven nodig hebt. Een prachtige wijn-accommodatie, zoals een overnachting in een wijnvat in Stavoren is iets waar we direct onder invloed van zijn.

Toch hebben we nu een prachtige gadget gevonden die we jou niet laten ontgaan. Als echte VakantiePiraat is deze tas iets die zeker op reis mee moet! Je kunt nu bij de HEMA een wijnkoeler-tas kopen! 🍷

Deze tas heeft een inhoud van 3 liter, dus dat houdt in dat jij en jouw vriendinnen een goed avondje kunt borrelen in het park of tijdens een wandeling zonder dat je wijn weer direct te warm wordt. Want warme wijn is niet fijn! Check hieronder alle informatie 👇🏻

Highlights

  • 🍷 Wijnen, Wijnen, Wijnen!

Details

De wijnkoeler-rugtas

Partner Link

De afmetingen bedraagt slechts 35x25x13 centimeter en de tas is zo compact mogelijk gemaakt om een goed avondje te borrelen. De tas is perfect voor de 3L boxen, doordat aan de zijkant een rits zit waar je de wijn uit kunt tappen. Met deze tas kan je jouw geluk dus echt beproeven! Misschien zit in die wijnboxen niet de wijn van de hoogste kwaliteit, maar je kunt wel lekker goed afwisselen met een doosje witte of rode wijn en als het meezit weet jij wel een goedkope sangría-doos te vinden!

Omgerekend kan deze tas wel 4 flessen wijn koel houden. Wat een perfect moment, nu je vanaf zaterdag weer met 4 mensen buiten kunt chillen. Mocht het niet genoeg zijn, dan nodig je gewoon een vriendin minder uit of bestel je er twee!

Die prijs is ook heerlijk, want voor maar €12,50 hou jij jouw wijn wel koud. Er zijn meerdere soorten koeltassen en koop je liever in de winkel, dat kan natuurlijk ook! Bij HEMA heb je ook extra voordelen:

  • Gratis thuisbezorgd vanaf 25.-

  • Afhalen in 500+ HEMA winkels

  • Retourneren binnen 30 dagen