Atmosphere, Blue, Building
Andere

Lang weekendje Londen in de zomervakantie

Lang weekendje Londen in de zomervakantie! 4 dagen slechts €157 p.p. inclusief directe trein & hotel!

vanaf € 157 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·12-3-2022
Delen

Ahoy Piraat!

Kan je niet wachten om weer een bruisende stedentrip te beleven naar Londen? Je moet nog eventjes geduld hebben, maar het Verenigd Koninkrijk laat snel weer mensen toe! Hoe chill zal het zijn om dan met de trein naar Londen te gaan.

Dat kan! Je kunt reizen met de Eurostar! Je kunt direct opstappen in Amsterdam, Rotterdam en Brussel voor een bodemprijsje. In 4 uur en 7 minuten (vanaf Amsterdam) schiet jij door de geluidsbarrière naar Londen!

Wat mag dat kosten? Okay, het is iets duurder dan die €5 vluchten, maar wel een stuk duurzamer! Maar geen paniek, een retourtje vanaf Amsterdam naar Londen is te boeken voor €94 per persoon, dus dat valt echt mee, gezien je vanaf elk station in Nederland kunt opstappen en deze trein je naar het centrum van Londen brengt. Met het vliegtuig duurt het langer!

In totaal ben je voor een lang weekendje in de zomervakantie slechts €157 per persoon kwijt. Dan heb je een retourtje met de trein (voorbeeld Amsterdam) en verblijf je drie nachten in een budgethotel. Let's go!

Highlights

  • 💚 Duurzaam met de directe trein
  • 📚 Je boekt via NS International
  • 🚂 Met de Eurostar naar Londen (retour vanaf Amsterdam)
  • 😍 Opstapplaats vanaf heel Nederland
  • 🏩 Verblijf in The Guest House
  • 📆 Te boeken voor nu t/m augustus

Reisperiode

februari 2022 - juli 2022

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Londen

Voorbeelddata: vrijdag 15 t/m maandag 18 juli (klik op de screenshot om meer data te vinden)

Accommodatie

Je kunt verblijven in het The Guest House, waarbij je in je eigen tweepersoonskamer verblijft. De prijs voor de duur van drie nachten.

€94 + (€126/2 = €63 p.p.) = €157 per persoon

Eurostar

De treinreis wordt uitgevoerd door Eurostar. Je kunt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Londen. Het is ongeveer 10 minuutjes lopen vanaf de hoofdingang van Amsterdam centraal. Je kunt ook op Rotterdam CS opstappen.

Je moet je minimaal 30 minuten voor vertrek melden bij de Eurostar-terminal vanwege de check-in en douaneformaliteiten. Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Check daarvoor de site van NS International en check hoe snel jij in Londen kunt zijn! Let wel op, bij deze treinreis geldt, hoe eerder je boekt, des te voordeliger de treintickets.Ook is het mogelijk om vanaf andere stations in Nederland te reizen. Deze trein stopt ook in Lille en Brussel. Wees wel op tijd met boeken, want de prijzen zullen snel stijgen.

Accommodatie

Als je naar Londen gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendStedentripWinterzonEco toerisme