VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Corendon gaat zelf vliegen vanaf Amsterdam naar Bonaire
and Saba, Bonaire, Bonaire Island

Corendon gaat zelf vliegen vanaf Amsterdam naar Bonaire vanaf 3 november: vanaf €299 per vlucht

Ahoy Piraat!

Corendon heeft gewelidg nieuws. Corendon gaat uitbreiden met vluchten naar het paradijselijke Bonaire. Dit is een aanvulling op de vluchten die naar Curaçao gaan, waar we eerder over geschreven hebben. Deze comfortabele vlucht wordt uitgevoerd in samenwerking met het Spaanse World2Fly en de eerste vlucht zal vertrekken op 3 november.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·20-5-2024
Delen

Corendon goes Bonaire!

Corendon vliegt vanaf 3 november met een spiksplinternieuwe Airbus A350 vanaf Amsterdam naar het paradijselijke Bonaire. De vluchten naar Curaçao krijgen een korte stop op Bonaire, zodat je nu ook voordelig kunt genieten op dit prachtige eiland.

Airbus A350

Dit vliegtoestel staat niet alleen bekend om het aantal passagiers, want er kunnen maar liefst 432 mensen in dit toestel reizen. Helemaal voorin is een Adult Only zone, waar reizigers de garantie hebben dat ze niet tussen de kinderen zitten. Dit is vorig jaar geïntroduceerd tijdens de nieuwe vluchten van Corendon naar Curaçao.

Lage ticketprijzen

Je kunt natuurlijk een vakantie naar Bonaire boeken via Corendon inclusief de vluchten van Corendon zelf, maar ook kan je binnenkort losse tickets kopen. Een ticket vanaf Amsterdam naar Bonaire is te boeken vanaf €299 per persoon per enkele vlucht.

Vakanties naar Bonaire

Ook nu kan je voordelig naar Bonaire op vakantie. Weliswaar vlieg je nog niet met Corendon Airlines zelf, maar met KLM. Echter, heb je al een complete vakantie inclusief vluchten en hotel vanaf €699.

Een juridisch probleem melden