VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Ryanair moet definitief vluchten schrappen
airport, Airport Eindhoven, plane

Ryanair moet definitief vluchten schrappen

Ahoy Piraat!

Onlangs hadden we geschreven over de waarschuwing die we van Ryanair hadden ontvangen dat ze waarschijnlijk vluchten moeten annuleren door de trage levering van nieuwe vliegtoestellen van Boeing.

Het komt dus niet als een verrassing, maar heeft wel vervelende gevolgen voor het zomerschema van deze vliegmaatschappij. Hierdoor heeft Ryanair vergaande maatregelen moeten nemen om deze tegenslag op te vangen.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·13-3-2024
Delen

Ryanair moet vluchten schrappen

Vliegmaatschappij Ryanair heeft een aantal vluchten moeten schrappen tijdens de zomer. Het bedrijf krijgt minder vliegtoestellen geleverd van Boeing en kan daardoor niet het aantal vluchten uitvoeren waarmee eerder rekening werd gehouden. Ryanair zou aanvankelijk deze zomer 57 Boeings 737-MAX geleverd krijgen.

Nu blijkt dat de maatschappij er slechts 40 kan ontvangen. Dat is een aanzienlijk verschil. . Dit komt doordat de Amerikaanse vliegtuigbouwer de productie moet vertragen vanwege een incident eerder dit jaar.

Erg vervelend voor de reizigers die hiermee te maken hebben. De getroffen reizigers hebben inmiddels bericht ontvangen waarin wordt aangegeven dat ze de mogelijkheid om hun reis om te boeken of om geld terug te krijgen. De veranderingen betreffen onder meer vluchten naar Dublin, Milaan en een aantal Portugese bestemmingen. Topman Michael O'Leary zegt zeer teleurgesteld te zijn door de vertraging.

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden