VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Ryanair waarschuwt voor schrappen zomervluchten
airport, editorial, Plane

Ryanair waarschuwt voor schrappen zomervluchten

Ahoy Piraat!

Je houdt ervan of niet, toch vliegen we massaal met Ryanair. Regelmatig hebben ze aanbiedingen zoals hun sale voor Valentijnsdag. Nog steeds is het mogelijk om voor een paar tientjes te vliegen, maar dat gaat niet zonder moeite.

Ryanair haalt vaker het nieuws. Zo waren er onlangs ideeën om ingecheckte bagage af te schaffen en wilden ze niet meer samenwerken met enkele partners die hun vluchten verkochten. Nu geven ze een waarschuwing dat sommige vluchten voor de zomer geschrapt zullen worden.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·26-2-2024
Delen

Ryanair waarschuwt voor schrappen zomervluchten

Topman O'Leary zegt dat Ryanair minder vliegtuigen dan beloofd geleverd krijgt van fabrikant Boeing. Boeing zou uiterlijk eind juni 57 nieuwe toestellen leveren, maar dat aantal is niet meer zo zeker. Deze vliegtuigen zijn nodig om de vluchten in de zomer op te vangen. Een week geleden kreeg Ryanair te horen dat dit aantal niet meer haalbaar was bij Boeing. Het nieuwe aantal zal ongeveer 50 nieuwe vliegtuigen zijn, maar daarover is eveneens onduidelijkheid.

O'Leary geeft aan dat ze zeker weten dat ze slechts tussen de 30 en 40 zullen ontvangen, maar hij heeft minder vertrouwen in dat Ryanair meer dan 45 stuks van Boeing geleverd krijgt. Hij noemt het een shitshow bij Boeing. De problemen bij Boeing komen door de bijna-ramp vorige maand waardoor de productie van vliegtuigen vertraging kreeg.

Daardoor komt het zomerschema van Ryanair in gevaar en dat heeft gevolgen voor de vliegticketprijzen. Doordat er vluchten geschrapt moeten worden, kunnen de ticketprijzen met 5 tot 10 procent stijgen.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Een juridisch probleem melden