VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Transavia moet vluchten annuleren en treft duizenden reizigers
transavia

Transavia schrapt vluchten ❌✈️

Ahoy Piraat!

Na het nieuws dat Ryanair vluchten schrapt wegens een tekort aan vliegtoestellen, volgt ook Transavia. Tot eind juni schrapt Transavia een aantal vluchten, waardoor duizenden passagiers geraakt worden.

Gepubliceerd door
Jackie·27-3-2024
Delen

Transavia moet vluchten schrappen

Transavia moet dit jaar opnieuw vluchten annuleren wegens een tekort aan vliegtoestellen. Tot eind juni zijn duizenden passagiers de dupe van geannuleerde vluchten. Transavia heeft het exacte aantal vluchten dat geschrapt wordt niet vrijgegeven.

De luchtvaartmaatschappij reageerde verras en teleurgesteld, maar probeert vakanties zoveel mogelijk door te laten gaan zoals gepland. Zo wordt passagiers, waar mogelijk, een alternatieve vlucht aangeboden op dezelfde dag. Andere reizigers zullen moeten uitwijken naar een andere dag of luchthaven.

Transavia zegt extra soepel om te gaan met de vergoeding van gevallen waar reizigers die door een later vertrek met een overbodige hotelovernachting komen te zitten. Normaal vergoed de luchtvaartmaatschappij dit namelijk niet. Is dit voor jou het geval? Zorg dan dat je al je bonnetjes goed bewaard en neem contact op met Transavia.

Bron: NU.nl

Check alle aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden