VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

  • Home
  • Nieuws
  • Ryanair heeft geen plannen voor Nederlandse markt
airport, editorial, Plane

Ryanair verspilt geen tijd aan plannen voor Nederlandse markt

Ahoy Piraat!

Ryanair... je houdt ervan of je haat het. In Nederland is er natuurlijk een discussie over alles, waaronder de politieke discussie over het beperken van de luchtvaart. Zo is er de vliegtaks die dit jaar is ingevoerd en heeft Schiphol onlangs aangekondigd nachtvluchten te schrappen. Ryanair heeft hierdoor geen plannen meer voor de Nederlandse markt...

Gepubliceerd door
Pasmaatje·13-4-2023
Delen

Door de politieke discussie in Nederland over het krimpen van de luchtvaart ziet de Ierse low-cost maatschappij geen kansen voor groei en richt zij haar energie liever op andere markten.

De CEO van Ryanair Michael O’Leary gaf dit onlangs aan in Brussel, waar hij aanwezig was bij een bijeenkomst voor Europese vliegmaatschappijen. Michale O'Leary vervolgde zijn verhaal met: ''Waarom uitbreiden in een land dat het aantal vluchten terugdringt? De Italianen, Portugezen, de Ieren, de Britten, de Polen, allemaal willen ze graag groeien. Dan ga ik mijn tijd niet verdoen met de Nederlanders. En ik wacht al tien jaar lang voordat Lelystad Airport een keer open gaat. Er is vast weer een of andere nieuwe milieustudie die eerst moet worden gedaan.”

Kortom, voor nieuwe vliegroutes van Ryanair zal je toch de grenzen over moeten gaan en uitwijken naar onder andere Weeze, Dortmund, Düsseldorf of Brussel Charleroi.

Check onze aanbiedingen:

Een juridisch probleem melden