VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Airbnb - HIDEOUT HORIZON - Eco Bamboo Home
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Accommodaties

Schitterende bamboevilla op Bali

Verblijf 3 dagen in een schitterende bamboevilla op het eiland Bali voor maar €138 p.p.!

vanaf € 138 p.p.

Gepubliceerd door
Pasmaatje·16-4-2023
Opslaan
Delen
MaaAprMeiJunJulAugSepOktNovDecJanFeb

Ahoy Piraat!

Je hebt een vakantie op Bali, en je hebt vakantie op Bali. Twee dingen, maar je kunt hier voor een paar euro al heerlijk overnachten, maar je kunt ook in een luxe bamboevilla overnachten. Ook omdat je verrassend goedkoop uit bent, want je betaalt slechts €138 p.p. (obv 4 personen) voor een 3-daagse vakantie in de voorjaarsvakantie in deze Eco Bamboe Boomhut (natuurlijk mogelijk om langer te gaan).

En dit is helemaal het paradijs, want een scooter en ontbijt zijn ook bij de prijs inbegrepen. Je verblijft in deze hut helemaal afgezonderd van de buitenwereld. Idyllischer op vakantie gaan kan niet! Je boekt het nu via Airbnb!

Highlights

Luxe

Details

Voorbeelddata: 23 t/m 25 januari 2024 (klik op deze screenshot voor meer data)

Prijs is incl. servicekosten en belastingen. Prijs is €550 / 4 personen = €137,50 per persoon

Hideout Horizon - Eco Bamboo Home

Ontdek de magische wereld van deze sprookjesachtige boshut op Bali. Deze villa is gemaakt van bamboe en de moderne uitstraling spreekt boekdelen. Je hebt hier een scooter tot je beschikking om veel van het eiland te kunnen zien, of naar het strand te gaan.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

UniekBoomhut