reiseabenteuer urlaubspiratenPin it

De beste rondreizen van dit moment

Wil je alles zien wat een vakantiebestemming te bieden heeft, dan is het maken van een rondreis de beste optie. In Europa kun je diverse mooie rondreizen maken, maar ook regio's als Zuidoost-Azië, Afrika en Noord-Amerika lenen zich hier natuurlijk perfect voor. Hieronder vind je de beste rondreis aanbiedingen van dit moment op een rijtje. Start met het ontdekken van de wereld!

Leuke bestemmingen voor een rondreis

Mexico

Droom jij ook van een avontuurlijke vakantie? Maak de ultieme roadtrip door Mexico en ga naar plekken als Yucatán, Quintana Roo, Campeche en Chiapas! Geniet van de fantastische kustlijn met witte stranden en helder blauw water en bewonder de indrukwekkende bouwwerken van de Maya's: Chichén Itzá, Uxmal en Palenque. Ga op in de Mexicaanse cultuur met heerlijk eten, swingende muziek, inspirerende kunst en imponerende gastvrijheid.

Verenigde Staten

Tijdens een vakantie in de VS reis je tussen verschillende werelden. In het land van de onbegrensde mogelijkheden vind je moderne metropolen, woestijnen, gebergten en stranden. In het westen liggen bijvoorbeeld de uitgestrekte stranden van Californië, terwijl aan de oostkust kleurrijke wereldsteden als New York en Washington te vinden zijn. 

Sri Lanka

Sri Lanka wordt ook wel gezien als de parel van de Indische Oceaan, en niet zonder reden! Het is een prachtig land om een rondreis te maken. Van de tempels in Anuradhapura en de bergen rondom Adam’s Peak tot Yala National Park en Galle, een vroegere Nederlandse kolonie. Sri Lanka heeft ontzettend veel te bieden en dat ontdek je tijdens een rondreis!

Thailand

Thailand is een heerlijke, veelzijdige vakantiebestemming. Het land heeft tropische eilanden met prachtige stranden, een rijke cultuur en indrukwekkende natuurgebieden. Je kunt er met een klein budget leuke activiteiten ondernemen, omdat de prijzen over het algemeen laag liggen. Dit maakt dat zowel backpackers, stelletjes en gezinnen graag hier naartoe gaan.

Marokko

Misschien wel het meest betoverende land ter wereld ligt dichterbij dan je denkt. Sprookjessteden, de meest vriendelijke cultuur en het lekkerste eten. We hebben het natuurlijk over Marokko. Waar de meeste toeristen naar Marrakech gaan, heeft het land nog veel meer te bieden. Denk aan steden zoals Casablanca, Rabat, Meknès, Fès en Marrakech. Bezoek ook zeker het Atlas gebergte, het El Ouidane stuwmeer en de Ouzoud waterval.

Lapland

Het echte winterwonderland vind je natuurlijk in Lapland. Wat dacht je van een compleet besneeuw landschap en vervolgens met de sneeuwscooter op zoek naar het Noorderlicht? Of huskies knuffelen tijdens een excursie? Of lekker achter in de slee bij Rudolph? Klinkt wel goed, toch? Een rondreis door Lapland staat garant voor een bijzondere reis die je niet snel zult vergeten!