Pin it

De mooiste plekken voor een Europa vakantie

De verborgen parels van Europa

Ga je dit jaar op vakantie in Europa maar weet je écht niet waar je naartoe moet? Heb je het wel gehad met bekende plekken zoals Londen, Parijs en de Algarve en wil je iets compleet anders? Wij helpen je uit de brand! Er zijn genoeg verborgen pareltjes te vinden in Europa waar je ab-so-luut nog eens naartoe moet.

Geiranger_Noorwegen_vakantie_europa
Pin it

Geiranger - Noorwegen

De watte? Jep, dit is de plek waar je moet wezen in Noorwegen. Vergeet Oslo en breng een bezoek aan de Fjorden. Je vindt niet alleen een prachtig meer, maar ook besneeuwde bergtoppen en overal groen. En dat wil je echt niet missen.

Je kunt hier niet alleen goed fietsen, maar ook wandelen. Perfect voor de actieve mensen onder ons die wel wat avontuur kunnen gebruiken. Op naar Geiranger!

Cabo_de_Gata_Spanje_vakantie_europa
Pin it

Cabo de Gata - Spanje

Zit je aan de Spaanse kust, dan is het moeilijk om een strand te vinden waar het niet compleet is bedekt met handdoeken van andere toeristen.

Gelukkig zijn die plekjes er nog wel. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de prachtige stranden die je aan de Cabo de Gata vindt, het minst bezocht zijn van Europa. Heerlijk toch, wat privacy op een van deze mooie plekjes.

Kotor_Montenegro_europa_vakantie
Pin it

Kotor - Montenegro

Over een verborgen parel gesproken. Dit plekje in Montenegro moet je ooit bezichtigd hebben in je leven. Het heeft een prachtige baai en je vindt er een oude stad met stadsmuur.

Kotor is gebouwd door de Nemanjic dynastie, heel bijzonder. Vertrek je hiernaartoe, dan zul je je niet snel vervelen. Overigens is ook de rest van Montenegro het bezoeken waard.

Plitvice_Kroatie_europa_vakantie
Pin it

Plitvice - Kroatië

Need we say more? Deze plek in Kroatië is werkelijk waar prachtig! Naast een bezoekje aan bijvoorbeeld Split, moet je zeker eens langs dit nationale park gaan. Geloof me, je kijkt je ogen uit als je hier naartoe gaat.

Plitvice bestaat uit 16 meren en 90 waterallen, genoeg te zien dus. Hoewel we je het niet hoeven te vertellen als je foto's hebt gezien, heeft het water in dit park een fenomenale kleur.