VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

WINACTIE! Maak kans op een reis naar Corsica ter waarde van €1000,-

Dit Franse eiland in de Middellandse Zee is dé plek om het grijze weer te ontsnappen. Corsica heeft veel zonuren, heerlijke stranden, geen massatoerisme, authentieke stadjes en een smakelijke lokale cuisine. Klinkt dat goed, maar werkt je portemonnee niet mee? Dan hebben we goed nieuws! Doe mee met onze winactie en wie weet stap jij binnenkort het vliegtuig in voor een Corsicaans avontuur.

Win een gratis tripje naar Corsica!

Droom jij ook altijd over de mooiste vakanties, maar laat je bankrekening het nooit toe? Let dan goed op, want bij ons kun je nu een onvergetelijke vakantie naar Corsica winnen ter waarde van €1000! Met deze prijs kan jij eindelijk Corsica van je bucketlist afstrepen. Doe mee en wie weet vlieg jij binnenkort naar het eiland van de schoonheid.

Hoe doe je mee?

  • Volg ons op Instagram @vakantiepiraten + @Visitcorsica + @FranceFR

  • Laat ons in een reactie op een post over deze winactie weten met wie jij deze reis wilt winnen

  • Like één van de posts over deze winactie

De winactie loopt van 14 februari 2022 tot 20 februari 2022, 23.59 uur. De winnaar wordt op 21 februari 2022 getrokken en gecontacteerd via een persoonlijk bericht op Instagram.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Let op: reageren op dit bericht betekent niet dat je meedoet!