VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Win een fantastische reis naar de Seychellen!

🎉🎉🎉 We hebben een winnaar - Monique 🎉🎉🎉

Bedankt aan alle participanten. En wees niet getreurd, er zullen zich in de toekomst nog meer kansen voordoen om jouw droomvakantie te winnen!

Download onze app en doe nu mee!

Hoe deel te nemen:

1️⃣ 📲 Installeer onze app (indien je onze app al hebt - update de app en schrijf je in via het pop-up venster in de app)

2️⃣ Open de app en kies je land 🇳🇱

3️⃣ Schrijf je in met jouw e-mailadres via het inschrijfformulier in de app ✍️

4️⃣ 🔔 Zet je notificaties aan zodat we jou kunnen contacteren in het geval dat je wint

👉 Vergroot je kansen om te winnen en nodig je vrienden uit

📲 Heb je het pop-up venster gemist? Geen zorgen, klik simpelweg op het winactiebericht in de app en deze zal verschijnen 😊

Wat je kunt winnen:

Heb jij altijd al een avontuurlijke week in de Seychellen willen doorbrengen vol snorkelen, duiken en het ontdekken van het prachtige onderwaterleven? Dan is dit je kans! Je kan nu een trip voor twee personen winnen naar deze bucket list bestemming ter waarde van €4000. Deze prijs is inclusief vluchten en verblijf in een vier- of vijfsterrenhotel.

Geniet van lekker niksen in de zon en ontdek het fascinerende onderwaterleven in het turquoiseblauwe water. Maak onvergetelijke herinneringen en snorkel met schildpadden, haaien en kleurrijke vissen.

Meer inspiratie nodig?

Wat je kunt verwachten van onze app:

  • Raak nooit meer je favoriete deals kwijt door ze op te slaan in je persoonlijke "verlanglijstje"

  • Krijg gepersonaliseerde notificaties voor deals die je echt wilt zien

  • Scroll door de beste deals van onze experts en personaliseer deze aan de hand van onze filters

Vind je onze app leuk? Beoordeel hem in de App Store!

Deelnamevoorwaarden

Privacybeleid

Deze winactie loopt van 22 mei tot en met 4 juni 2023. Inzendingen moeten worden ontvangen voor 23:59pm EST op 4 juni 2023. We zullen de winnaar op 5 juni 2023 selecteren en contacteren. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.