VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Architecture, Bank, Basel
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Met de trein naar Zwitserland

Je kunt met de directe nachttrein vanaf Amsterdam naar Basel in Zwitserland voor een spotprijsje!

Vanaf € 39,90 pp

Gepubliceerd door
Pasmaatje·23-6-2024
Opslaan
Delen
JulAugSepOktNovDecJanFebMaaAprMeiJun

Ahoy Piraat!

Of je nu Bazel of Basel schrijft, dat verandert niks aan hoe mooi deze stad is. Gelegen aan de Rijn is deze stad een prettige beleving. Probeer de tientallen musea te bezoeken, die deze stad rijk is en vergeet vooral niet dat deze stad een jonge levendige stad is waar genoeg te doen is. Dit komt doordat hier de oudste universiteitsstad van Zwitserland te vinden is.

Wist je dat er dagelijks een trein gaat van Amsterdam naar Basel? Naast Amsterdam stopt deze trein ook in Utrecht & Arnhem. De nachttrein rijdt in iets meer dan 10 uur vanaf Amsterdam naar Zwitserland en dan slaap je met een gerust hart Europa door!

Een enkele treinreis kost €39,90 en is te boeken vanaf elk station in Nederland via NS International.

Highlights

Betrouwbare reisaanbieder
Je boekt via NS International
Singlereis
Directe trein
Direct vanaf Amsterdam, Utrecht & Arnhem
Milieuvriendelijk

Details

Voorbeeldtreinreis: Amsterdam - Basel (nachttrein)

De prijs van €39,90 per enkele treinreis voor relatief veel dagen te vinden tot en met december 2024. Selecteer je dichtstbijzijnde treinstation om de snelste vertrektijden te vinden naar Basel.

Voorbeelddata nachttrein: 6 september (klik op de screenshots om meer data te vinden)

Je kunt deze treinreis boeken tussen nu en december waarbij je gedurende veel dagen kunt profiteren van deze prijs (uitzondering van de vakanties helaas). Let wel op dat de nachttrein maar 1x per dag vertrekt.

De directe trein

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 1x per dag vanaf Amsterdam en stopt in:

  • Utrecht

  • Arnhem

Accommodatie

Als je naar Bazel gaat, wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Impressie

Tags

TreinWeekendOnder de 100 euroOnder de 500 euroEco toerisme Singlereizen
Een juridisch probleem melden