VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Maak kans op een fantastische reis naar New York met VakantiePiraten!

🎉🎉🎉 We hebben een winnaar - Hanne M. heeft de reis gewonnen! 🎉🎉🎉

Bedankt aan alle participanten. En wees niet getreurd, er zullen zich in de toekomst nog meer kansen voordoen om jouw droomvakantie te winnen!

Hoe deel te nemen:

1️⃣ 📲 Installeer onze app (indien je onze app al hebt - update de app en schrijf je in via het pop-up venster in de app)

2️⃣ Open de app en kies je land 🇳🇱

3️⃣ Schrijf je in met jouw e-mailadres via het inschrijfformulier in de app ✍️

4️⃣ 🔔 Zet je notificaties aan zodat we jou kunnen contacteren in het geval dat je wint

👉 Vergroot je kansen om te winnen en nodig je vrienden uit

📲 Heb je het pop-up venster gemist? Geen zorgen, klik simpelweg op het winactiebericht in de app en deze zal verschijnen 😊

Wat je kunt winnen:

Je ervaart de spanning en energie van New York City in stijl! Je begint met een adembenemende helikoptervlucht, die je een uniek perspectief biedt over de iconische skyline en bezienswaardigheden van de stad. Daarna ga je naar de top van het beroemde One Vanderbilt-gebouw voor een onvergetelijke ervaring, met een panoramisch uitzicht over de stad vanaf het uitkijkplatform.

Bij deze prijs zijn ook vluchten en accommodatie inbegrepen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de praktische kant van de reis naar en het verblijf in de stad. Het is het ultieme uitje naar New York City, een kans die je niet wilt missen!

Check de beste plekken in New York:

Wat je kunt verwachten van onze app:

  • Raak nooit meer je favoriete deals kwijt door ze op te slaan in je persoonlijke "verlanglijstje"

  • Krijg gepersonaliseerde notificaties voor deals die je echt wil zien

  • Scroll door de beste deals van onze experts en personaliseer deze aan de hand van onze filters

Vind je onze app leuk? Beoordeel hem in de App Store!

Deelnamevoorwaarden

Privacybeleid

Deze wedstrijd loopt van 30 januari tot en met 12 februari 2023. Inzendingen moeten worden ontvangen voor 23:59 op 12 februari 2023. De winnaar krijgt bericht op 13 februari 2023. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.