VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Download onze app om kans te maken op de trip ter waarde van €3000

Hoe deel te nemen:

  1. Installeer onze app. (Indien je de app al hebt - Update de app en schrijf je in via het inschrijf pop-up venster in de app)

  2. Open de app en kies je land.

  3. Schrijf je in met je e-mailadres via het inschrijfformulier in de app.

  4. Zet je notificaties aan zodat we contact met je op kunnen nemen in het geval dat je wint. Je bent nu ingeschreven. Let op: een account aanmaken in onze app betekent niet dat je ingeschreven bent!

  5. Verdubbel je kansen om te winnen en nodig je vrienden uit!

  6. Heb je het inschrijf pop-up venster gemist? Geen zorgen, klik gewoon op het bericht over de winactie in de app en het zal tevoorschijnkomen :)

Wat je van onze app kunt verwachten

  • Raak je favoriete deals nooit meer kwijt door ze in je eigen "verlanglijstje" op te slaan.

  • Krijg gepersonaliseerde notificaties voor de aanbiedingen die jij echt wilt.

  • Zie de beste aanbiedingen van onze experts en pas deze aan aan de hand van onze filters.

Vind je onze app leuk? Beoordeel het in de App Store!

Algemene Voorwaarden

Gegevensprivacybeleid

Deze winactie loopt van 5 september tot en met 18 september. Inzendingen moeten uiterlijk op 18 september 2022 om 23.59 uur EST ontvangen zijn. We loten willekeurig en nemen contact op met de winnaar op 20 september 2022. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn.

Laat je inspireren voor jouw volgende droomreis