Pin it

De beste herfstvakantie aanbiedingen

De zomer is voorbij en het begint langzaam weer te waaien en regenen. Paniek! Het herfstweer is niks voor jou en je wilt het liefst naar de zon. Gelukkig komt de herfstvakantie eraan, een heerlijk weekje vrij om eropuit te gaan. Check hieronder de beste herfstvakantie deals en uitjes en grijp je kans!

Vind de beste herfstvakantie aanbiedingen

De herfstvakantie is het ideale moment om ons koude kikkerlandje te verruilen voor een warme, zonnige bestemming. De dagen in Nederland en België worden immers korter, donkerder en natter. Maar hoe vind je nu de beste en goedkoopste reizen voor in de maand oktober? Er zijn tal van reisbureaus en websites met herfstvakantie aanbiedingen. Sommige aanbieders specialiseren zich in verre reizen, andere bieden zonvakanties of citytrips aan, maar veelal overlapt het aanbod. De prijzen kunnen daarbij flink uiteenlopen. Gelukkig is VakantiePiraten hier om de beste deals voor je op een rijtje te zetten. Zo bespaar je geld en kun je nog vaker op vakantie!

Alles voor je volgende vakantie

Elke dag vind je op VakantiePiraten een afwisselend aanbod herfstvakantie deals. Of je nu houdt van all inclusives, van lekker relaxen in een bungalow of zit je liever in een vakantiehuisje in de bergen - het is allemaal mogelijk. Ook vind je hier geregeld romantische trips voor met z'n tweetjes of gezellige single (groeps)reizen. Verre reizen, autovakanties, last minutes, of gewoon een weekendje weg.. Alles hebben we voor je uitgezocht, zodat jij alleen nog hoeft te boeken.

Zoek je een goeie deal voor in een ander seizoen? Bekijk dan de pagina's voor de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, of kerstvakantie en check het actuele aanbod.

Wanneer valt de herfstvakantie?

De precieze datum van de herfstvakantie verschilt van jaar tot jaar, en van regio tot regio. In het noorden van Nederland valt de vakantie meestal in week 42, halverwege oktober dus. De regio midden en zuid is een weekje later aan de beurt, in week 43. In België valt de herfstvakantie in week 44-45, iets later dus dan in Nederland. De Belgen vieren de herfstvakantie doorgaans begin november.

In de herfstvakantie periode kunnen bepaalde reizen iets duurder uitvallen, omdat immers meer mensen op vakantie (willen) gaan. Daar spelen reisbureaus handig op in door de prijzen te verhogen. Ben je flexibel wat betreft je vertrekdatum, dan is het slimmer om een aantal weken eerder of later te boeken. Op die manier kun je enkele tientjes tot wel honderden euro's besparen.