Platform_9_3_4_Harry_Potter_Tour_London_Urlaub_Reise_Angebot_guenstig_billigPin it

De beste Harry Potter aanbiedingen

Ben jij ook nog steeds aan het wachten tot die brief van Zweinstein op de deurmat valt? Wacht niet langer, maar ga zelf actief opzoek naar de Harry Potter wereld! Vlieg jij better dan Harry, ben je slimmer dan Hermelien of moediger dan Ron? Dan verdien jij een Harry Potter reis natuurlijk! Over de hele wereld zijn er fans van Harry Potter te vinden en dat heeft als bijkomend voordeel dat je overal Harry Potter dingen kunt doen. Van een Harry Potter bar in Londen tot Harry Potter escape rooms in Duitsland en de originele Studio Tour. Op deze pagina vind je alle deals in het Harry Potter thema! 

Oops, an error occurred! Code: 2020012200085059d2bd07

Ontdek waar Harry Potter is opgenomen

Ben jij ook zo benieuwd op welke heilige gronden de Harry Potter films zijn opgenomen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je kunt namelijk de The Warner Bros. London Studio Tour (ook wel bekend onder de naam Harry Potter World London) is ook toegankelijk voor dreuzels en aspirant-tovenaarsleerlingen. Hier heb je de unieke kans om door de Grote Zaal van Hogwarts te slenteren, Wegisweg te verkennen en te buigen naar het levensgrote Hippogrief Scheurbek in Het Verboden Bos. Bij welke afdeling hoor jij? Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw of Zwadderich?

Vind goedkope tickets en aanbiedingen voor Warner Bros. Studio Tour London - The Making of Harry Potter ™ in Leavesden, nabij Londen. Van familietickets tot tickets met transfers, vind hier het juiste ticket en ontdek de wereld rondom Harry, Perkamentus, Hagrid & Co. Vind hier alle informatie en gunstige aanbiedingen voor een reis naar Londen of een vakantie in Engeland.

Wat kan je ervaren tijdens een bezoek aan de Harry Potter Tour in Londen?

Het hoogtepunt van je Warner Bros. Studio Tour Londen - "The Making of Harry Potter" is natuurlijk de studiotour door de sets  van de Harry Potter-films. Alle 8 films zijn hier meer dan 10 jaar opgenomen. Veel van de sets zijn nog bewaard in het origineel.

Onze absolute favorieten zijn de Wegisweg, inclusief de zaak waar Harry zijn toverstok kreeg, de grote hal van Zweinstein en natuurlijk Het Verboden Bos. In Het Verboden Bos vind je naast Scheurbeuk ook de gigantische spin Aragog.

Slenter ook over spoor 9¾ zoals Harry, Ron en Hermelijn, ontspannen in de gemeenschappelijke ruimte van Griffoendor, bezoek het huis van de Wemels, gluur in Hagrid's hut, red jezelf van de draak bij Goudgrijp en kijk naar Ligusterlaan 4. Daarnaast zijn er veel rekwisieten te bewonderen, zoals de kostuums en mantels van de Zweinstein-studenten, de Relieken van de Dood, de Vuurbeker en de Zwerkbalballen. Natuurlijk kun je ook nog twee boterbiertjes drinken na deze vermoeiende ontdekkingsreis.

Deze tour is absoluut een must voor alle fans van de Harry Potter-filmserie!

De coolste Harry Potter bars

Wil jij je stedentrip naar Londen, New York, Dublin of Edinburgh upgraden met een waanzinnig coole Harry Potter bar? Dan moet jij bij de The Cauldron zijn! Maak je eigen toverbrouwsel met hulp van magische voorwerpen en laat je inner-Harry de vrije loop tijdens een lesje Toverdranken. Ondanks dat deze bars geen franchise van Harry Potter zijn voel je de magie uiteraard wel. Trek je cape aan, pak je toverstok en ga op zoek naar de lekkerste ingrediënten voor je cocktail. The Cauldron begon in Londen maar is in de tussentijd zo inmens populair dat je ze nu ook in New York, Dublin en Edinburgh kunt vinden. Zorg er wel voor dat je op tijd reserveert!

Oops, an error occurred! Code: 20200122000850bde88185
Oops, an error occurred! Code: 20200122000850190ed604
Oops, an error occurred! Code: 20200122000850119549d7
Oops, an error occurred! Code: 20200122000850a9cd73b7