Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers

Een deal van , 13. aug. 2019 11:00

Ahoy Piraten,

Houd jij wel van een potje samba? Of ben je misschien beter in caipirinhas drinken? Geen nood als je een lichte voorkeur hebt voor een van de twee, in Brazilië vind je ze namelijk allebei. Ga dus lekker genieten van die hagelwitte stranden en helderblauwe zee in het Noorden van Brazilië voor slechts €538. Je bent dan al 9 dagen in het 3*-Eco Paradise in Cumbuco. Bij de prijs zitten de vluchten (comfortabel met KLM!) en transfers inbegrepen. Je verblijft op basis van logies. De goedkoopste vertrekoptie is in december. Een perfecte winter-escape dus! In Brazilië is het dan zomer.

vanaf
538
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 14. aug. 2019 - 31. okt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Cumbuco

Deal Informatie

  • 9 dagen
  • Verblijf in 3*-hotel Eco Paradise
  • Vluchten vanaf Amsterdam met KLM met ruimbagage
  • Verblijf op basis van logies
  • 2-kamerappartement
  • Goedkoopste vertrek: december
  • Voorbeelddatum: 14 december

Accommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je in het heerlijke 3*-hotel Eco Paradise, wat je lekker aan het strand vindt. Je wordt hier niet alleen wakker met het geruis van de branding die op de tropische dag op de achtergrond zult horen, maar het zonnetje schijnt ook altijd in Brazilië. Ook op Zoover krijgt dit hotel een mooie beoordeling van een 7,7. Het badplaatsje Cumbuco staat bekend bij kitesurfers en ook jij kunt hier aan meedoen mocht je een heerlijke sportieve vakantie willen. Ook kunnen de strandliefhebbers hier hun hart luchten, want lekker relaxen aan het strand is hier natuurlijk ook perfect! Kortom, voor een fantastische vakantie ben je hier aan het goede adres.

Impressie

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 6

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 4

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 2

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfersBetoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €538, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers