Vakanties
vanaf 577€ p.p.

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers

Een deal van , 3. okt. 2019 12:00

Ahoy Piraten,

Houd jij wel van een potje samba? Of ben je misschien beter in caipirinhas drinken? Geen nood als je een lichte voorkeur hebt voor een van de twee, in Brazilië vind je ze namelijk allebei. Ga dus lekker genieten van die hagelwitte stranden en helderblauwe zee in het Noorden van Brazilië voor slechts €577. Je bent dan al 9 dagen in het 3*-Eco Paradise in Cumbuco. Bij de prijs zitten de vluchten (comfortabel met KLM!) en transfers inbegrepen. Je verblijft op basis van logies. De goedkoopste vertrekoptie is in maart. Terwijl de temperaturen hier koud zijn, is het daar perfect weer.

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 12

vanaf
577€
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 2. okt. 2019 - 31. mrt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Cumbuco

Deal Informatie

  • 9 dagen
  • Verblijf in 3*-hotel Eco Paradise
  • Vluchten vanaf Amsterdam met KLM met ruimbagage
  • Verblijf op basis van logies
  • 2-kamerappartement
  • Goedkoopste vertrek: maart
  • Voorbeelddatum: 5 maart

Accommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je in het heerlijke 3*-hotel Eco Paradise, wat je lekker aan het strand vindt. Je wordt hier niet alleen wakker met het geruis van de branding die op de tropische dag op de achtergrond zult horen, maar het zonnetje schijnt ook altijd in Brazilië. Ook op Zoover krijgt dit hotel een mooie beoordeling van een 8. Het badplaatsje Cumbuco staat bekend bij kitesurfers en ook jij kunt hier aan meedoen mocht je een heerlijke sportieve vakantie willen. Ook kunnen de strandliefhebbers hier hun hart luchten, want lekker relaxen aan het strand is hier natuurlijk ook perfect! Kortom, voor een fantastische vakantie ben je hier aan het goede adres.

Impressie

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 6

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 4

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers - 2

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Betoverend Brazilië: 9 dagen vanaf €577, incl. KLM-vluchten, verblijf en transfers