Tijd voor een roadtrip in Florida! 9 dagen voor maar €431 incl. vluchten en huurauto

Een deal van , 19. dec. 2018 4:00

Ahoy Piraten!

De USA is de perfecte bestemming voor een roadtrip! Verken de indrukwekkende steden in Florida en stippel je route uit langs de prachtige kustlijn. Geniet van de vrijheid en verken het mooie Florida op je eigen tempo. Voor slechts €431 boek je al deze fly & drive deal naar Florida. Je vliegt van Amsterdam naar Orlando en je vliegt vervolgens weer terug vanaf Miami. Vluchten zitten bij de prijs inbegrepen evenals je eigen huurauto. Maak er een onvergetelijke roadtrip van!

vanaf
431
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 3. jan. 2019 - 31. okt. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Orlando, Miami

Vertrekdata

Het goedkoopste vertrek vind je in januari, dan betaal je slechts €431 voor deze geweldige deal. Vluchten van Amsterdam en je huurauto zijn inbegrepen. Dit Fly & Drive pakket is gebaseerd op een middenklasse auto, type Fullsize (tijdelijke gratis upgrade).

Accommodatie

Dit is een Fly & Drive, vluchten en een huurauto van goede kwaliteit zijn dus inbegrepen. Dit houdt in dat je er nog accommodatie bij moet boeken. Dit is naar eigen wens, en kan zeer uitlopend zijn. De één verblijft graag in een hostel en maakt gemakkelijk vrienden en de ander geeft liever wat meer geld uit aan bijvoorbeeld een penthouse. Aan jou de keuze! Kijk op onze gemakkelijke hotel tool voor een overzicht aan beschikbare hotels.

Naar hotel-tool


Impressie

Tijd voor een roadtrip in Florida!  9 dagen voor maar €431 incl. vluchten en huurauto - 12

Tijd voor een roadtrip in Florida!  9 dagen voor maar €431 incl. vluchten en huurauto - 10

Tijd voor een roadtrip in Florida!  9 dagen voor maar €431 incl. vluchten en huurauto - 8

Tijd voor een roadtrip in Florida!  9 dagen voor maar €431 incl. vluchten en huurauto - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven