VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bag, Clothing, Fashion
Deze deal is een paar dagen geleden gepubliceerd en kan in de tussentijd zijn veranderd.
Overig

Je kunt nu naar Praag, Venetië en Milaan met de nachttrein!

Je kunt nu naar Praag, Kopenhagen, Florence, Venetië en Milaan met de nachttrein!

Gepubliceerd door
Pasmaatje·2-4-2022
Opslaan
Delen

Ahoy Piraat!

Natuurlijk weten wij wel veel goedkope vluchten te vinden, maar als je een keer liever met de trein gaat, moeten er ook genoeg opties zijn! Helaas waren treindeals tot voor kort slechts beperkt een optie, maar daar lijkt steeds meer verandering in te komen.

Zeker met deze deal van Greencitytrips.nl. Deze nachttrein begint in Breda en gaat via Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Arnhem naar het buitenland. Je kunt dan kiezen uit veel bestemmingen zoals Praag, Wenen, Innsbruck, Milaan, Verona en zelfs Venetië.

Inmiddels kan je ook naar meer steden! Je kunt ook een stedentrip boeken naar onder andere Salzburg, Kopenhagen, Malmo & Goteborg, Bologna, Linz en Florence! Wat een droom bestemmingen

Ze proberen met hun nachttreinen de concurrentie aan te gaan met het vliegtuig en zodat jij comfortabel kunt overnachten in de trein en lekker wakker kunt worden in de stad naar keuze.

Details

Middels deze treinreis heb je een combinatiedeal te pakken. Je kiest hoelang jij wilt gaan en naast de trein is het hotel inbegrepen in de prijs. Je vertrekt niet alleen, want de trein biedt plek voor 691 mensen. Je valt in Nederland in slaap en wordt wakker in jouw vakantiestadje!

Je hebt dan ook een echte slaapcoupé bij de prijs inbegrepen. Een stedentrip van vijf dagen is dan ook twee nachten in een slaapcoupé en twee nachten in een goed hotel. De totaalprijs is vanaf slechts €199, wat ontzettend goedkoop is!

Voordelen van GreenCityTrip:

  • Bespaar 93% Co2-uitstoot t.o.v. vliegen

  • Opstappen in de buurt

  • Onbeperkt bagage meenemen

Treintickets naar andere steden

Word lid van onze Facebookgroep voor al je vragen 👇🏻

Overige treindeals:

Impressie

Tags

SinglereizenStedentripEco toerisme
Een juridisch probleem melden